Dagens gang 

07.00 møder de første medarbejdere ind.

Der stoles ned, tændes lys, luftes ud, og gøres klar til morgenmad og modtagelse af de første børn. Er der ikke mange børn kan forfaldende opgaver ordnes (tørres hylder af, ryddes op, mv.) Ofte har pædagogerne forberedelsestid fra 07-08, mens den anden tager i mod de fremmødte børn og det vurderes om der skal fordeles børn på flere stuer. Ofte igangsættes små værksteder med perler, tegning eller lign.

9:00 møder næste pædagogiske medarbejder ind.

Det vurderes ud fra dagens planlægning om børnene skal ud, fordeles anderledes osv.

9:30 møder sidste medarbejder ind og de pædagogiske aktiviteter begynder.

Ca. 10:45 påbegyndes borddækning. Børnene er på skift hjælpere der tørrer borde af, tæller og dækker borde og gør klar til måltidet.

Ca. 11:00 spises på begge stuer.

Ca. kl. 11:45-12:30 afholdes hviletime for de yngste børn på Værkstedet sammen med en pædagogisk medarbejder. Samtidigt hjælpes de resterende børn med det tøj der måske driller og vi går i Haven. De børn der ikke falder i søvn hjælpes i tøjet og kommer ud i Haven.

Mellem 12:00 og 14:00 afholdes pauser og en af åbnevagterne går hjem 12:30. Der er for det meste kun to medarbejdere i Haven ad gangen i dette tidsrum, da der enten er en medarbejder til pause eller til hviletime.

Ca. 14:00 spiser vi eftermiddagsmad, enten inde eller ude ved bordene i Haven. Det er også på dette tidspunkt vi holder fødselsdage for børnene. Det er aftalt med forældrene på forhånd hvordan fødselsdagen foregår.

14:30 går en medarbejder hjem, således er der to medarbejdere der fordeles på børnegruppen ude eller inde. Er man inde påbegynder den ene medarbejder at lukke en af stuerne ned omkring kl. 16. Også køkkenet skal tilses og der skal fejes og ryddes op.

De to pædagogiske medarbejdere fordeler sig enten på de praktiske opgaver som at feje og rydde op der hvor der mangler før lukketid, mens den anden medarbejder er sammen med børnene, taler med forældre m.m.

16:30 børnehaven lukker.